ΑΥΤΗ είναι η ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ που ΣΩΘΗΚΕ από την πτώση του ελικοπτέρου στην Ελασσόνα

H αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα, τραυματίας του στρατιωτικού ελικοπτέρου που συνετρίβη στην Ελασσόνα, μεταφέρθηκε στο 424 νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, που έχει εξειδικευμένο προσωπικό κι εξοπλισμό, καθώς η κατάστασή της είναι πολύ σοβαρή.
Σε ετοιμότητα βρίσκεται και το στρατιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, στην περίπτωση που η αρχολοχίας χρειαστεί να μεταφερθεί.
Ο σύζυγός της έφυγε εσπευσμένα από τον Βόλο με το αυτοκίνητό του και πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη, να σταθεί στο πλευρό της γυναίκας του.
Πριν από λίγη ώρα, μίλησε στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και δήλωσε ότι η σύζυγός του είναι καλά τα ζωτικά της όργανα, απλά η κοπέλα έχει ένα κάταγμα στη λεκάνη της. Αυτό είναι που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν οι γιατροί, με τα μέχρι τώρα στοιχεία που κι ο ίδιος ο άνθρωπος γνωρίζει. 
 star.gr
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου