Πληροφορίες για τεσσερις νεκρους και ο Υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς, Υποστράτηγος Ζαννιδάκης

Εντοπίστηκε από εναέρια μέσα στην περιοχή Σαρανταπόρου Ελασσόνας το ελικόπτερο τύπου Χιούι (UH-1H) της Αεροπορίας Στρατού που τα ίχνη του χάθηκαν από τα ραντάρ από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (07:50). Αν και δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις νεκρούς και έναν σοβαρά τραυματία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ελικόπτερο είχε απογειωθεί από το Στεφανοβίκειο, σταμάτησε στη Λάρισα, για να παραλάβει αξιωματικούς. Συγκεκριμένα στο ελικόπτερο επέβαιναν ο Υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς, Υποστράτηγος Ζαννιδάκης, δυο αξιωματικοί και δυο χειριστές , ενώ κατευθυνόταν προς την Κοζάνη.

ert.gr

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου