Π. Καμμένος: Πολύ καλή η συμφωνία για το στρατόπεδο Παύλου Μελά

ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ
 

Στο στάδιο να κλείσει η συμφωνία για παραχώρηση του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά στον ομώνυμο Δήμο, με τις προϋποθέσεις ότι θα δοθούν, εκτός στρατοπέδου, τουλάχιστον 100 κατοικίες για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και θα δημιουργηθούν εντός αυτού δύο Μουσεία, ένα για την Εθνική Αντίσταση κι ένα για τα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, βρίσκεται η υπόθεση του πρώην στρατοπέδου, όπως είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
"Είμαστε σε μια πάρα πολύ καλή συμφωνία για το θέμα του στρατοπέδου Παύλου Μελά. Προχωρούμε σε αντιπαροχή, από τη μεριά της πολιτείας, με παράδοση του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά προς τον Δήμο Παύλου Μελά, σε δημιουργία τουλάχιστον 100 κατοικιών για τα στελέχη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων", δήλωσε ο υπουργός κατά την τελετή εγκαινίων του συγκροτήματος 22 κατοικιών για στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, σε χώρο του πρώην 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας είχε ολιγόλεπτη συζήτηση για το θέμα με την επικεφαλής του Γραφείου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Κατερίνα Νοτοπούλου.
Πριν από λίγες μέρες, ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης είπε στους δημοσιογράφους ότι την ανακοίνωση της παραχώρησης του πρώην στρατοπέδου θα κάνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε μια από τις επόμενες επισκέψεις του στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για την ικανοποίηση ενός χρόνιου αιτήματος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Δυτική Θεσσαλονίκη για το οποίο είχαν δεσμευθεί πρωθυπουργοί και υπουργοί, αλλά δεν προχώρησε.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά