Στην εντατική αστυνομικός με Η1Ν1 : Εκτελούσε υπηρεσία σε δομή φιλοξενίας προσφύγων

www.nomosnews.gr,ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ

ΝΟΜΟΣ & ΤΑΞΗ :Δυστυχώς έρχεται με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο να επιβεβαιωθούν οι αγωνίες και οι φόβοι μας, για τις δύσκολες συνθήκες εργασίας των αστυνομικών ανά την χώρα και την προχειρότητα που αντιμετωπίζει το θέμα η οργανωμένη πολιτεία!!!

Στη Χίο παρουσιάστηκε σοβαρό περιστατικό γρίπης H1N1 σε συνάδελφο μας και ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής παρακολούθησης στο τοπικό νοσοκομείο .

Ο συνάδελφος εκτελούσε καθημερινά υπηρεσία στην ανοικτή δομή φιλοξενίας προσφύγων.

Τα ερωτήματα είναι πολλά όπως και οι ευθύνες , πρώτιστα ευχόμαστε να βγεί τάχιστα δυνατός και υγιής από αυτήν την δοκιμασία του ίδιου και της οικογένειας του .

Τέλος κάνουμε έκκληση άλλη μία φορά ,οι συνάδελφοι να είναι πολύ προσεκτικοί ,να τηρούν αυστηρά μέτρα προσωπικής προφύλαξης και υγιεινής κατά την διάρκεια της υπηρεσίας τους.
Ευθυμιάδης Πασχάλης

Μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.θ.

Αντιπρόσωπος Θεσσαλονίκης στη Π.Ο.ΑΣ.Υ.

 http://www.nomosnews.gr/
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου