Στρατιώτης έπαιζε με χειροβομβίδα σε μπαρ και τραυμάτισε έξι άτομα

 Απίστευτο και όμως αληθινό. Ένας στρατιώτης αποφάσισε να κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του με τη βοήθεια μιας... χειροβομβίδας!

Προφανώς και κανείς λογικός άνθρωπος δεν πρόκειται να ξεκινήσει να παίζει με μια χειροβομβίδα και μάλιστα μέσα σε κλαμπ!  Ο ουκρανός στρατιώτης όμως, που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, δεν άνηκε σε αυτήν την κατηγορία.
Ο στρατιώτης, ο οποίος κατά πληροφορίες ήταν σε άδεια από τη μονάδα του, εμφανίστηκε στο μπαρ κρατώντας μια χειροβομβίδα τύπου RGD-5 για να τη δείξει στους φίλους του.
Ο δήθεν ατρόμητος στρατιώτης άρχισε να παίζει με τη χειροβομβίδα στα χέρια του προκειμένου να δείξει τις ικανότητές του.
Κάποια στιγμή όμως κατά λάθος, όπως όλα δείχνουν, αφαίρεσε την περόνη με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί και να την πετάξει κάτω από ένα τραπέζι.
Όπως ήταν αναμενόμενο η χειροβομβίδα έσκασε, με βίντεο να καταγράφει τη στιγμή της έκρηξης. Αποτέλεσμα έξι άτομα να τραυματιστούν, οι τρεις εκ των οποίων σοβαρότερα.
Η συγκεκριμένη χειροβομβίδα έχει εμβέλεια δράσης τα 25 μέτρα.
http://ht.ly/Jznt309qJQo
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου