Λήξη του Πολυεθνικού Σχολείου Εκπροσώπων Τύπου 2017

Λήξη του Πολυεθνικού Σχολείου Εκπροσώπων Τύπου 2017 (I).
Loading Image...
  Τελείωσε το Πολυεθνικό Σχολείο Εκπροσώπων Τύπου. Το σχολείο ήταν διάρκειας 2 εβδομάδων και κατά τη διάρκειά του, οι σπουδαστές παρακολούθησαν μεγάλου εύρους θεωρητικά αντικείμενα, όπου αναπτύχθηκαν λεπτομερώς βασικά θέματα που αφορούν την πολιτική του ΝΑΤΟ στις Δημόσιες Σχέσεις, καθώς και πρακτική εξάσκηση επικοινωνιακών δεξιοτήτων. Κατά τη δεύτερη εβδομάδα του σχολείου, οι εκπαιδευόμενοι έλαβαν μέρος στην άσκηση «NORTHERN MESSENGER», όπου ασχολήθηκαν έμπρακτα με την οργάνωση ενός γραφείου Δημοσίων Σχέσεων, σε μια περιοχή επιχειρήσεων και κάτω από ιδιαίτερα αληθοφανείς συνθήκες.
  Στο σχολείο συμμετείχαν 26 εκπαιδευόμενοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, Αξιωματικοί Ενόπλων Δυνάμεων, στελέχη Σωμάτων Ασφαλείας και πολίτες, επαγγελματίες και μη του χώρου της ενημέρωσης.
Λήξη του Πολυεθνικού Σχολείου Εκπροσώπων Τύπου 2017 (I).
  Την εκπαιδευτική ομάδα στελέχωσαν εκπαιδευτές από διάφορες χώρες (Ελλάδα, Ιταλία, Καναδά, ΠΓΔΜ και Βοσνία), με εξειδίκευση και μεγάλη εμπειρία στις Δημόσιες Σχέσεις. Ταυτόχρονα η πρακτική εκπαίδευση υποστηρίχθηκε από ομάδα δημοσιογράφων και τεχνικών.
  Αξίζει να σημειώσουμε την μεγάλη επιτυχία του σχολείου και αυτή την χρονιά, όπως αυτή περιγράφεται μέσα από τις εκθέσεις αξιολόγησης και τα σχόλια των σπουδαστών.
  Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και ιδιαίτερα σε αυτούς που θα τοποθετηθούν σε θέσεις Δημοσίων Σχέσεων, όπου θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις νεοαποκτηθείσες γνώσεις τους.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου