Επιβεβαιώνεται το κλείσιμο των στρατοπέδων στην Πελοπόννησο. Όλο το σχέδιο

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελευθερία Καλαμάτας. Κλείνουν τα στρατόπεδα σε Πελοπόννησο και Αθήνα.

Επιβεβαιώνονται λοιπον οι πληροφορίες από ανώτατους αξιωματικούς του ΓΕΕΘΑ για το κλείσιμο στρατόπεδων στην Πελοπόννησο όπου γίνονται hotspot, ενώ ήδη στα στρατόπεδα έχει σταλθεί το χαρτί για να τα μαζεύουν. Επικοινωνήσαμε με στελέχη τους και μας επιβεβαιώνουν και αυτά ενώ φοβούνται για το μέλλον γενικότερα.

Μεγάλοι αριθμοί προσφύγων φτάνουν καθημερινά στην Ελλάδα και η λύση βρέθηκε. Αυτό το είχαν αποκαλύψει τα Στρατιωτικά Θέματα, ότι το θέμα δεν έχει σταματήσει ίσα ίσα οι αριθμοι προσφύγων είναι πολύ μεγαλύτεροι από πριν.

Όσον αφορά την Τρίπολη κλείνουν το στρατόπεδο του Θ Κολοκοτρώνη
Με την δικαιολογία να πάει το προσωπικό στα σύνορα ενώ στην ουσία στρατός στην Τρίπολη είναι ελάχιστος.
Σύμφωνα με πληροφορίες πολλά τα λεφτά που θα μπουν σε τσέπες με τον ερχομό των προσφύγων και όχι των πολιτών.
Στην Τρίπολη το στρατόπεδο είναι δίπλα σε πολυκατοικίες με μωρά ενώ δίπλα είναι και οι φυλακές.

Θα παρέμβουν οι βουλευτές οι αρχές ? Για να δούμε πόσο νοιάζονται για τον τόπο τους!

Θα ξεσηκωθεί ή Πελοπόννησος ή θα δεχτεί την απόφαση και τους πρόσφυγες οι οποίοι οι περισσότεροι δεν είναι οικογενειάρχες και ισχυρίζονται ότι είναι από την Συρία.
(Το ρεπορτάζ είναι διασταυρωμένο)

Το σίγουρο είναι ότι ο στρατός που θα φύγει από την Πελοπόννησο δεν θα ενισχύσει τα σύνορα όπως λένε. Τα  Στρατιωτικά θέματα συνεχίζουν το ρεπορτάζ, συλλέγουν πληροφορίες και έρχεται συνέχεια!!!

Κάποτε ένας καθηγητής πανεπιστημίου που ασχολείται με γεωπολιτική και έχει γνώση στρατιωτικών θεμάτων είχε πει ότι : "Για αυτούς ο στρατός είναι πρόβλημα... Η μη ύπαρξή του θα ήταν ευχή τους. Αυτό επιθυμούν και οι ξένοι, έχουν συμφέροντα"
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά