Συνάντηση της ΕΣΠΕΚΜ με τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης

Στα πλαίσια σειράς συναντήσεων, αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας επισκέφθηκε τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν τους Στρατιωτικούς και υπήρξε ενημέρωση από τα μέλη του Δ.Σ. για τους σκοπούς της Ένωσης.
Η Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο και εκείνος από την πλευρά του έδωσε την Ευλογία του και ευχές του για το δύσκολο έργο της Ένωσης στην εκπροσώπηση των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου