Το «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» του ΠΝ στα νησιά για προληπτική ιατρική !!

46769
Από 01 έως 05 Μαρτίου 2017, με το Πλοίο Γενικής Υποστηρίξεως (ΠΓΥ) «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» και την επιβαίνουσα διευρυμένη Διακλαδική Υγειονομική Ομάδα, υλοποιείται το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής αναβαθμισμένης δυνατότητας, για την πρωτοβάθμια περίθαλψη των κατοίκων νησιών του Αιγαίου.
Η επιβαίνουσα Διακλαδική Υγειονομική Ομάδα, αποτελείται από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων (Παθολόγος, Ορθοπεδικός, Χειρουργός, Παιδίατρος, Ακτινολόγος, Δερματολόγος, ΩΡΛ και Οδοντίατρος).
Ο πλους του ΠΓΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» έχει προγραμματισθεί ως ακολούθως:
– 01 Μαρτίου ν. Ψαρά
– 02 – 03 Μαρτίου ν. Ικαρία
– 04 Μαρτίου ν. Φούρνοι
– 05 Μαρτίου ν. Ανάφη
https://hellenicarmedforces.wordpress.com/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά