ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΛΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Λάρισας (ΛΕΚ) έγινε η προγραμματισμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της ΛΕΚ Λάρισας, στο καφέ «Πασαρέλα», την Κυριακή 5-2-2017.
Το Δ.Σ της Λέσχης συνδύασε την εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας με τον ετήσιο διοικητικό και οικονομικό απολογισμό. Στη σύντομη προσφώνησή του ο πρόεδρος της Λέσχης κ. Δραγανιδάκης Δημήτριος, αφού αναφέρθηκε στον διοικητικό απολογισμό του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου ευχαρίστησε θερμά τα μέλη για τη συνεργασία και τη στήριξη που δίνουν στη Λέσχη λέγοντας ότι η δύναμη της εξαρτάται από τη συμμετοχή όλων στις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που οργανώνει.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου που ευλόγησε και την βασιλόπιτα, o Αντιπεριφερειάρχης κ. Καλομπάτσιος Χρήστος, o Αντιπεριφερειάρχης Αθ. Παιδής, ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Αρχηγός ΑΤΑ Αντιπτέραρχος Μπλιούμης Γεώργιος, ο Δκτης της 110 ΠΜ Σμήναρχος κ. Καραμεσίνης Κων/νος,
o Αντιπύραρχος ς κ. Νταχμίρης Απόστολος, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Δ κ. Γεωργάκης Δημήτριος, η Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων κα Ρένα Καραλαριώτου, ο αντ/πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πράπας Αντώνιος, oπεριφερειακός σύμβουλος κ.Παιδής Αθανάσιος, ο επίτιμος Δκτης του Β΄Σ.Σ. Αντιστράτηγος ε.α. Τόπης Κων/νος ο επίτιμος Δντής Ειδικών Δυνάμεων κ. Αντιστράτηγος ε.α. Κοτούλας Νικόλαος, ο κ. Ζυγογιάννης Γεώργιος, Δντής του πολιτικού γραφείου του βουλευτή κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου.
To φλουρί κέρδισε ο γιός του κ. Αδαμόπουλου Ανδρέα μέλους της Λέσχης.
Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ είπε.
Να σας ευχηθώ εκ μέρους του ΔΣ της Ομοσπονδίας, καλή κι ευλογημένη χρονιά, με υγεία κι ευτυχία για σας και τις οικογένειές σας, επιτυχίες στα παιδιά μας και με πίστη, αισιοδοξία, αποφασιστικότητα, συνεργασία, συλλογική προσπάθεια, αλτρουισμό, διάθεση ,αλλά και χαμόγελο, αρχές κι αξίες των καταδρομέων, για να πετύχουμε εμείς και η Πατρίδα μας τα καλύτερα μέσα από τα δύσκολα.
Σας είναι γνωστό ότι, λειτουργούμε υπό την αιγίδα του ΥΠ.ΕΘ.Α και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς της, με τις ΕΔΟΠΑ ( Ειδικές Ομάδες Πολλαπλών Αποστολών ) που ενεργούν όπου απαιτηθεί τοπικά και εθνικά για όσες Λέσχες διαθέτουν.
Μέσα σ αυτό το έννομο πλαίσιο κινούμενοι, η ΠΟΕΔ μαζί με τις Λέσχες Καταδρομέων είμαστε όλοι μαζί, στρατευμένοι σε μια συλλογική προσπάθεια και με το καταδρομικό πνεύμα να είναι ζητούμενο σήμερα, όπως και η συλλογική προσπάθεια όλων των Ελλήνων, για να σταθεί η πατρίδα μας στα πόδια της, είμαστε έτοιμοι και θα συμμετέχουμε ενεργά όπου η πατρίδα μας εντάξει, αν τυχόν χρειαστεί, καθότι το 2017 έχει ανακηρυχτεί Έτος Εφεδρείας - Εθνοφυλακής και βετεράνων
Μόνο δι ολίγων θέλω να αναφέρω, ότι ως Πρόεδρος της ΠΟΕΔ παρά τις δυσκολίες που φυσικά αντιμετωπίζουμε, προσπαθούμε να κρατάμε το φρόνημά μας υψηλό μέσα από τις δράσεις μας και να διατηρούμε όχι μόνο το καταδρομικό μας πνεύμα, αλλά και τον εθνικό και κοινωνικό μας χαρακτήρα.
Καλή χρονιά σ΄όλους σας.



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά