Η λύση των ΟΒΑ σε μια εποχή που ¨πάλι καλά που πληρώνουμε τους ΕΠΟΠ¨



Εν αναμονή η νέα προκήρυξη για ΟΒΑ παρόλο που οι παλιοί ΟΒΑ φεύγουν διότι λήγει η σύμβαση.

Αυτό θυμίζει στην πολιτική ζωή τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας μια τονωτική ένεση στην ανεργία που ναι μεν μπορείς να ξανακάνεις αίτηση αλλά δεν θα σε πάρουν λόγω μη ανεργίας πολλών μηνών.

Κάπως έτσι και με τους ΟΒΑ τονωτικές ενέσεις που βέβαια ναι μεν πάνε να ενισχύσουν τις ΕΔ από την άλλη γνωρίζοντας ότι θα απολυθούν χωρίς άλλο μέλλον μερικοί έχουν το δόγμα ας τα κάνουν αυτοί που είναι μόνιμοι.

Τώρα όσον αφορά τους ΕΠΟΠ αυτό είναι σε άλλο μήκος κύματος μιας και δεν υπάρχει περίπτωση τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον να πάρουν.
Πηγές του ΥΠΕΘΑ συγκεκριμένα λένε ότι εδώ δεν έχουν να πληρώσουν τους ήδη υπάρχοντες ΕΠΟΠ θα πάρουν κι άλλους; ¨Πάλι καλά που πληρώνονται και αυτοί κάθε μήνα¨

Ας γίνει λοιπόν η πρόσληψη ΟΒΑ και ας αφήσουν κάποιοι τις ψευδείς πληροφορίες για πρόσληψη ΕΠΟΠ. Ωστόσο να μην ξεχνάνε το όνειρο του επαγγελματικού στρατού θέλει ισχυρή ανανέωση ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού!

Βάλια Αμπατζή
Δημοσιογράφος - Ιδιοκτήτρια ¨Στρατιωτικά θέματα ...επ Ώμου¨
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά