Το Δ Σώμα Στρατού έδειξε για άλλη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο



Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/
Το Δ΄ Σ. Στρατού, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στο πλαίσιο της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο, πραγματοποίησε εργασίες συντήρησης, επισκευής και διαμόρφωσης στα Μειονοτικά Δημοτικά Σχολεία των χωριών Ηφαίστου, Δειλινών, Οργάνης του Ν.Ροδόπης, καθώς και στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Νέου Ζυγού του Ν. Ξάνθης.



Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Σώματος «μέσα από τις δραστηριότητες αυτές προβάλλεται το κοινωνικό πρόσωπο των Ενόπλων Δυνάμεων, γεγονός που συμβάλλει στην εξύψωση του ηθικού του πληθυσμού και στη δημιουργία αισθήματος ασφαλείας και υπερηφάνειας στην ευαίσθητη περιοχή των Νομών Ροδόπης και Ξάνθης».

paratiritis-news
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά