Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο αμφιθέατρο της ΣΣΕ





Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019, εγκαινίασε το ανακαινισμένο αμφιθέατρο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Γεωργίου Καμπά.


Η ανακαίνιση του χώρου σε ένα νέο υπερσύγχρονο αμφιθέατρο αποτελεί δωρεά της κας Αλίκης Περρωτή, η οποία στην παρατεταμένη περίοδο κρίσης και βαθύτατων αλλαγών που έχουν σημειωθεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, ανταποκρίνεται στην προσπάθεια αναβάθμισης και ενίσχυσης των υποδομών του αρχαιότερου ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος της χώρας και της μεγαλύτερης σε έκταση στρατιωτικής ακαδημίας στην Ευρώπη.

Πρόκειται για τη δεύτερη αίθουσα που ανακαινίστηκε με δωρεά της κας Αλίκης Περρωτή και ονομάστηκε προς τιμήν της «Αλίκη Περρωτή ΙΙ».

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά