Στο Τάγμα ΓΕΣ και ΓΕΕΘΑ από την υπερπληρότητα δεν έχουν κρεβάτια για να κοιμηθούν ενώ οι Μονάδες εκστρατείας στενάζουν



Πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η ΕΔΕ αποφασίστηκε να μετατεθούν όλοι όσοι υπηρετούσαν στη πύλη του ΥΠΕΘΑ (στρατόπεδο ΠΑΠΑΓΟΥ) απόρροια της εισβολής του Ρουβίκωνα που κατέδειξε πόσο διάτρητο είναι το σύστημα ασφαλείας του ΥΠΕΘΑ. Και όχι μόνον μπήκαν σαν κύριοι αλλά βγήκαν και σαν κύριοι. Σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Και όλα αυτή τη στιγμή που στη πύλη του ΥΠΕΘΑ υπάρχουν περί τα 20-25 άτομα, προσωπικό των Ε.Δ οι οποίοι ούτε καν βγήκαν από τα γραφεία τους ώστε να δουν τι συμβαίνει. Συγκεκριμένα, τα παραπάνω άτομα υπηρετούν στην πύλη από τους τρεις κλάδους των Ε.Δ συν το ΓΕΕΘΑ ενώ υπάρχουν επιπρόσθετοι αερονόμοι, ναυτονόμοι και στρατονόμοι. Βλέποντας κανείς το παρακάτω βίντεο προκύπτει πως δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση από κανέναν.
Φανταστείτε τι θα λένε οι Ισραηλινοί και οι Αμερικανοί βλέποντας αυτές τις εικόνες δεδομένης της συνεργασίας που έχουμε.

Όπως εύστοχα σχολιάζει ο κος Λουκόπουλος Κωνσταντίνος, Υποστράτηγος ε.α: » Η Μετάθεση» τεελικά έχει γίνει ποινή; Και μάλιστα πριν συμπληρωθούν 24 ώρες από την δγη διεξαγωγής της σχετικής ΕΔΕ; Εποικοινωνιακά φτηνιάρικα κολπάκια για να εκτραπεί η προσοχή από την όποια πολιτική ευθύνη! ΥΓ. Παρεμπιπτόντως στο Τάγμα ΓΕΣ και ΓΕΕΘΑ από την υπερπληρότητα δεν έχουν κρεβάτια για να κοιμηθούν ενώ οι Μονάδες εκστρατείας στενάζουν από τα προβλήματα λόγω της εξαιρετικά χαμήλής επάνδρωσης!


https://defencereview.gr/

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά