Διαγωνισμός για τη διοργάνωση του 27ου Ιατρικού Συνεδρίου Ενόπλων Δυνάμεων


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 27ου ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Η Οργανωτική Επιτροπή (ΟΕ) του 27ου Ιατρικού Συνεδρίου Ενόπλων Δυνάμεων ανακοινώνει τη διεξαγωγή του συνεδρίου στις 6-8 Δεκεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Μakedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.
Διενεργούμε ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 118 του ν. 4412/2016 για την επιλογή Εταιρείας/Γραφείου Διοργάνωσης Συνεδρίων (PCO) , με σκοπό να αναλάβει τη διοργάνωση του Συνεδρίου που θα περιλαμβάνει : γραμματειακή υποστήριξη ,συνεδριακούς  – εκθεσιακούς χώρους, επικοινωνία-προβολή, κοινωνικές εκδηλώσεις, φιλοξενία (ξενοδοχεία), οικονομική διαχείριση.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν προσφορές, σε κλειστό σφραγισμένο φάκελο σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα πρόσκληση, έως 06 Δεκ 2017 και  ώρα 12:00 στο Γραφείο του ΙΣΕΔ (424 ΓΣΝΕ, Θεσσαλονίκη).
Η επιλογή θα διενεργηθεί μετά από την ολοκλήρωση κατάθεσης των προσφορών. Μετά την πρώτη αξιολόγηση, αν απαιτηθεί, οι επικρατέστεροι συμμετέχοντες θα κληθούν να υποβάλλουν διευκρινίσεις.
Προσφορές που κατατίθενται μετά τις παραπάνω προθεσμίες δεν θα γίνουν δεκτές
Μετά την αξιολόγηση των προσφορών οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από την ΟΕ/27ο ΙΣΕΔ (με email ή fax) για τα αποτελέσματα της αξιολόγησης και την κατάταξή τους.

Η υπογραφή της σύμβασης θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών έγκρισης της πίστωσης –  προϋπολογισμού από την Υπηρεσία
Περισσότερες πληροφορίες και δικαιολογητικά εδώ.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά