Στρατιωτικός: Έγραψε «σας βαρέθηκα όλους» και έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα ‑ Νεκρός πατέρας και δύο παιδιά



Μια αδιανόητη τραγωδία συγκλονίζει από νωρίς το πρωί τη Νέα Σμύρνη. Ένας πατέρας και τα δύο του παιδιά έχασαν τη ζωή τους μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα τους, όπως ανακοίνωσε το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας.
Όμως όπως προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες η πυρκαγιά δεν οφείλεται σε ατύχημα αλλά σε ηθελημένη ενέργεια του πατέρα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 53χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, τις βραδυνές ώρες της Παρασκευής προς Σάββατο έγραψε με μαρκαδόρο στον τοίχο τη φράση «σας βαρέθηκα όλους» και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα.

Ο τραγικός πατέρας ήταν κατά πληροφορίες διαζευγμένος και είχε πάρει τα παιδιά για Σαββατοκύριακο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Την πυροσβεστική ενημέρωσαν για τη φωτία γείτονες που είδαν τους καπνούς λίγο μετά τις 6 τα ξημερώματα στο υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμά επί της οδού Κοραή 21. Κατά πληροφορίες ο πατέρας και τα δύο του παιδιά, ηλικίας 8 και 10 ετών,  βρέθηκαν στο χολ του διαμερίσματος ενώ η πυρκαγιά, την οποία οι πυροσβέστες χαρακτηρίζουν μικρής έκτασης, εκδηλώθηκε στο υπνοδωμάτιο.
Αν και αρχικώς τα τρία άτομα εντοπίστηκαν αρχικά χωρίς τις αισθήσεις τους, τελικά στα νοσοκομεία που διακομίστηκαν (ο πατέρας στο Γ. Γεννηματάς και τα δύο παιδιά στο Παίδων) διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το ανακριτικό της πυροσβεστικής.


Περισσότερα: Έγραψε «σας βαρέθηκα όλους» και έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα ‑ Νεκρός πατέρας και δύο παιδιά | E-Radio.gr Ειδήσεις


msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά