Ο Ελληνας Έφεδρος Πεζοναύτης δίπλα στον Συνάνθρωπο




Αντιπροσωπεία μελών του Συλλογου Ελληνων Εφεδρων Πεζοναυτων, παρέδωσε το βράδυ τρόφιμα και ρουχα στο Δημαρχείο Μανδρας για τους πληγέντες απο τις φονικές πλημμύρες.

Για μια ακομα φορά, αποδεικνύουμε έμπρακτα οτι ο Ελληνας Έφεδρος Πεζοναύτης ειναι δίπλα, πάντα έτοιμος να βοηθήσει τον Συνάνθρωπο, οπου και όποτε χρειαστεί.

Και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τη βοήθεια μας και στις επόμενες ημέρες στους ταλαιπωρημένους Ελληνες συλλέγοντας και παλι ρουχα και τρόφιμα που θα παραδοθούν στους συμπολίτες μας.

Θαρσειν Χρη.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά