Kαμμένος: Το 2018 θα είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους, θα επιστρέψει το χαμόγελο



«Το 2018 θα είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους, μια χρονιά που θα ξαναφέρει το χαμόγελο στην πατρίδα μας» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, απευθυνόμενος στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, κατά την τελετή επίδοσης των ξιφών σε 102 αξιωματικούς του ελληνικού στρατού, άνδρες και γυναίκες, που πραγματοποιήθηκε στο Γ΄ Σώμα Στρατού.
«Βγαίνοντας από μια περίοδο κρίσεως όλοι οι δείκτες πλέον συμφωνούν -αλλά και οι ανακοινώσεις ντόπιων φίλων και ξένων- ότι η πατρίδα μας έκλεισε τον κύκλο της κρίσης» είπε και διαβεβαίωσε ότι ως πολιτικός προϊστάμενος των ενόπλων δυνάμεων θα κάνει τα πάντα, προκειμένου να αποκαταστήσει όλα όσα έχασαν τα εν ενεργεία στελέχη τους. Παράλληλα διαβεβαίωσε «και εκείνους που επλήγησαν περισσότερο από όλους, τους εφέδρους, τους αποστράτους, αξιωματικούς και υπαξιωματικούς», ότι θα ενεργήσει προκειμένου να αποκατασταθούν οι «τεράστιες αδικίες» που έγιναν εις βάρος τους όλη αυτή την περίοδο.
«Εξακολουθείτε να διατηρείτε υψηλό μαχητικό φρόνημα και το επιτυγχάνετε χάρη στις εργώδεις προσπάθειες στον καθημερινό σας μόχθο και στη δική σας προσφορά, προσφορά που μας δίνει τη δυνατότητα να διατηρούμε στρατιωτική δύναμη υψηλής επιχειρησιακής ικανότητας για τη διασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας και κυριαρχίας, αλλά και για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων και της διεθνούς ειρήνης» ανέφερε στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και τόνισε ότι αυτό το μήνυμα γίνεται κατανοητό από όλους, εχθρούς και φίλους, ειδικά στην εποχή μας και ειδικά στην περιοχή μας, η οποία διανύει περίοδο ρευστότητας και αβεβαιότητας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, όπως υπογράμμισε, ότι «σε αυτή την εποχή της κρίσης, σε όλες τις μετρήσεις της κοινής γνώμης, οι ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται πρώτες στην εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού».
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε ακόμη ότι οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις μάχονται υπέρ πίστεως και πατρίδος, επισήμανε ότι ο ελληνικός λαός αισθάνεται ασφαλής και χαρακτήρισε τιμή του την επίδοση των ξιφών, που όπως είπε, αποτελούν σύμβολο δύναμης, επαγρύπνησης, τιμής, γενναιότητας, καθήκοντος και συνάμα δικαιοσύνης. Κάλεσε, τέλος, τους άνδρες και τις γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων να διατηρήσουν υψηλά το φρόνημά τους και πρόσθεσε ότι σε κάθε του επίσκεψη σε στρατόπεδα και ακριτικά φυλάκια παίρνει ο ίδιος μηνύματα αισιοδοξίας, σιγουριάς, υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας.
Στους 102 αξιωματικούς του ελληνικού στρατού απευθύνθηκε και ο διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού, Δημήτρης Μπίκος, ενώ την τελετή παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας- Θράκης), Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, εκπρόσωπος της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης κ.α.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή: Kαμμένος: Το 2018 θα είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους, θα επιστρέψει το χαμόγελο | iefimerida.gr 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά