Λαμία: Νεαροί ρομά λήστεψαν φαντάρους

Λαμία: Νεαροί ρομά λήστεψαν φαντάρους

Σύμφωνα με καταγγελία, ενός πατέρα εκ των νεοσυλλέκτων, οι ρομά τους απείλησαν με μαχαίρια και τους λήστεψαν στο κέντρο της πόλης. Ωστόσο μέχρι τώρα δεν υπάρχει καταγεγραμμένο συμβάν στην αστυνομία, ούτε στο κάποια ενημέρωση από τους φαντάρους στη Διοίκηση του ΚΕΥΠ.
Όπως αναφέρει ο γονέας, που έκανε την καταγγελία στο nantiareport.gr, μια ομάδα από νεαρούς ρομά την "έπεσε" σε εξοδούχους φαντάρους το βράδυ του Σαββάτου και τους πήραν κινητά και χρήματα.
Όπως αναφέρει ο πατέρας ενός εκ των νεοσυλλέκτων, μαζί με δύο φαντάρους ο γιος του, είχε λάβει άδεια εξόδου από το Στρατόπεδο και η ληστεία έγινε στην περιοχή της πλατείας Λαού, όπου η συμμορία των ρομά τους κύκλωσε και με απειλή μαχαιριών τους λήστεψε, αφαιρώντας τους 100€ και τα κινητά τους τηλέφωνα.
Διαβάστε την καταγγελία:
«Χτες βράδυ στις 9.30 περίπου 8 γύφτοι (δεν τους αποκαλώ ρομά) κύκλωσαν και λήστεψαν φαντάρους που είχαν έξοδο στην περιοχή της πλατείας λαού τους πήραν κινητά και χρήματα απειλώντας με μαχαίρια. εκτός του ότι είναι ντροπή για την πόλη μας είναι τουλάχιστον πρωτόγνωρο για μένα. Πρέπει η αστυνομία να επιληφθεί άμεσα με περιπολίες στο κέντρο. Φυσικά στο στρατόπεδο να διεξαχθεί έρευνα και καταγγελία. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ……!!!!….»
Σε επικοινωνία που είχαμε με τη Δ/νση Αστυνομίας Φθιώτιδας μας ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει κάποια αναφορά για το συγκεκριμένο συμβάν ούτε από νεοσύλλεκτος, ούτε από κάποιον γονέα. Το ίδιο μας απάντησε και η Διοίκηση του ΚΕΥΠ.

lamiareport
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά