Συμμετοχή Ενόπλων Δυνάμεων στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο

Συμμετοχή Ενόπλων Δυνάμεων στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο


Οι Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) θα συμμετάσχουν ενεργά στην οργάνωση και στη διεξαγωγή του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, με διάθεση προσωπικού και μέσων, καθώς και με την οργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων, προκειμένου να αναδειχθεί και ο ιστορικός συμβολισμός του εν λόγω αθλητικού γεγονότος.
Συνολικά 990 στελέχη των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ) θα συμμετάσχουν ως αθλητές στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο και στον 4ο Στρατιωτικό Μαραθώνιο, ο οποίος θα διεξαχθεί παράλληλα.
Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, το ΓΕΕΘΑ θα συμμετάσχει με:
  • Περίπτερο του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ), το οποίο θα λειτουργεί στην έκθεση Μαραθωνίου, στο κλειστό γυμναστήριο του TAE KWON DO στο Π. Φάληρο, στις 9 Νοεμβρίου (1300-2000) και στις 10-11 Νοεμβρίου (0900-2000), προβάλλοντας το επιτελούμενο, στο χώρο των ΕΔ και ΣΑ, έργο στον αθλητισμό.
  • Περίπτερο στην Κεντρική Πύλη του ΥΠΕΘΑ (επί της Λ. Μεσογείων), το οποίο θα λειτουργήσει την Κυριακή 12 Νοεμβρίου κατά την διάρκεια του αγώνα, με εκθεσιακό χώρο προβολής οπτικού υλικού από αθλητικές δραστηριότητες των ΕΔ, και παρουσία διακεκριμένων αθλητών Ολυμπιονικών-Παγκοσμιονικών των ΕΔ και τμήματος Στρατιωτικής Μουσικής, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της προσπάθειας των συμμετεχόντων αθλητών.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά