ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΥΣΕΚ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ


Σας ενημερώνουμε ότι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), συνεχίζει τις προσφορές για τα μέλη και τις οικογένειες τους, μέσα από συνεργασίες ιατρών και διάφορων επιχειρήσεων.

Η συνεργασία που πραγματοποίησε  ο Σύνδεσμος προς όφελος των μελών του, είναι με τον κ. Σπύρο Ηλ. Βρέντα (Ειδικός Παθολόγος με ειδίκευση στο διαβήτη και το θυρεοειδή – τ. ιατρός Α΄ Παθολογικής/Ενδοκρινολογικής Κλινικής 401 Γ.Σ.Ν.Α. και τ. ιατρός Ογκολογικής Κλινικής 401 Γ.Σ.Ν.Α. – Πλατεία Αγίου Βασιλείου 37 Τρίπολη – τηλ: 2711104009). Η προσφορά του κ. Σπύρου Ηλ. Βρέντα προς το Σύνδεσμο και τα μέλη του είναι 20 ευρώ η επίσκεψη.

Τα μέλη του Συνδέσμου και τα μέλη των οικογενειών τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύνδεσμο, για το πώς μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς.

Οι προσφορές και οι συνεργασίες με ιατρούς ή διάφορες επιχειρήσεις, θα υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου: pasysek.com και εκεί να ανατρέξετε στο μενού διάφορα – προσφορές.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
 
Δημήτριος Χαλάστρας
ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ-ΕΥ)
6937348052
Ο Γενικός Γραμματέας
 
Απόστολος Μαρκοστάμος
Ανθλγός (ΥΓ)
6976021133

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά