Καλεσμα για αμεση στηριξη οικ.συναδελφου πολύτεκνου με 5 παιδιά



ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ

Αξιοτιμοι κύριοι ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΙ
το σπιτι που καηκε στη Χιο την 20 Δεκ.2016 ανηκε στον συναδελφο μας και μελος της μεγάλης μας οικογένειας ............
ε.α Ανθστη(ΤΘ) Δημοσθένη Καλούδη του Νικολάου που
το ειχε αποκτησει με δανειο απο το ΤΠΔ και το πληρωνει ακομα.
Ο συνάδελφος ειναι πολυτεκνος με 5 παιδια.Τωρα φιλοξενειται σε ενα μικρο διαμερισμα-κελι που του παραχωρησε η ενορια του.Οι ανθρωποι εχασαν τα ΠΑΝΤΑ .Ο ΠΣΑΕΜΘ θα μεριμήσει αμεσα για την βοηθεια στον συναδελφο μας .Περιμένουμε απο τον καθένα να δειξει την ευαισθησία της οπως πάντα πράττει και να κινητοποιηθεί για την στήριξη της οικογένειας αυτης.

Απο οικιακο εξοπλισμο δεν εχει τιποτα!!!Θα προτειναμε να του στειλουμε σαν συλλογος καποιες ηλεκτρ.συσκευες πχ ενα ψυγειο η ενα πλυντηριο .Οποιος συναδελφος θελει να βοηθησει για το σκοπο αυτο μπορει να βαλει οτι ποσο επιθυμει στο λογαριασμο του συλλογου μας μεχρι την Πεμπτη 29 Δεκεμβριου 2016 ,οτι μπορει για το σκοπο αυτο.Εμεις θα ερθουμε σε συνενοηση με τον Κωτσοβολο Χιου να του δωσουν ΑΜΕΣΑ οτι ηλ.συσκευη θα του στειλουμε.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ. λογαριασμού: 5354-014426-315 ΙΒΑΝ : GR51 0172 3540 0053 5401 4426 315 ειναι ο λογαριασμος μας και περιμενουμε την εμπρακτη συμπαρασταση για τον συνάδελφο μας.

Σας ευχαριστουμε και σας ευχομαστε Χρονια Πολλα .Ειμαστε δυνατοι και δεν το βαζουμε κατω με ΤΙΠΟΤΑ!!!

Χρονια σας Πολλά
εκ του ΔΣ ΠΣΑΕΜΘ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

  1. Oσοι συνάνθρωποι δεν πρόλαβαν λόγω φόρτου να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του συλλόγου μας, και επιθυμούν να συνεισφέρουν στην οικογένεια του συναδέλφου για την επισκευή της οικίας να μην καταθέτουν πλέον χρήματα στο λογαριασμό του συλλόγου μας αλλά απευθείας στην οικογένεια στον παρακάτω λογαριασμό:


    ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5702-082708-271
    GR7201727020005702082708271
    BIC PIRBGRAA
    ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά