Αλαλούμ με το «παραμεθόριο» και το «δώρο» των Στρατιωτικών


Διαβάζουμε στο onalert [ΕΔΩ] ότι οι 4 ημέρες εκτός έδρας (άτυπο παραμεθόριο επίδομα) δόθηκαν στο Στρατό Ξηράς μόνον 6 μήνες το 2016, ενώ η Πολεμική Αεροπορία τo πράττει ανελλιπώς. Υποστηρίζει επίσης ότι στον Στρατό Ξηράς έχει δοθεί το «δώρο» των 100 ευρώ σε όλους τους στρατιωτικούς εκτός από αυτούς που υπηρετούν στην παραμεθόριο, ενώ και πάλι η Πολεμική Αεροπορία έδωσε το «δώρο» σε όλους, ανεξαρτήτως αν υπηρετούν στην παραμεθόριο ή στην ενδοχώρα.
Καλεί δε τον ΥΕΘΑ κ. Καμμένο να επιληφθεί του θέματος. Τι να κάνει δηλαδή; Προφανώς να μαλώσει τον Α/ΓΕΣ Αντγο κ. Τελλίδη που δεν εκτελεί τη διαταγή. Για να καταλάβουμε τώρα. Ο Α/ΓΕΣ και ο Α/ΓΕΑ έχουν πάρει εντολή να δίνουν το «παραμεθόριο» και ο Α/ΓΕΣ δεν την εκτελεί. Δηλαδή ο Α/ΓΕΣ έχει τα χρήματα για το «παραμεθόριο» και δεν τα δίνει στα στελέχη. Αν είναι έτσι ο κ. ΥΕΘΑ θα έπρεπε να τον αποστρατεύσει. Είναι όμως έτσι; Μήπως ο κ. Α/ΓΕΣ δεν έχει τις απαιτούμενες πιστώσεις για να ανταποκριθεί εκ των ενόντων στο «παραμεθόριο» ή/και στο «δώρο»; Και τι κάνατε γι αυτό κ. ΥΕΘΑ; Καλό είναι βέβαια να μην ξεχνάμε ότι ο Στρατός Ξηράς έχει πολλαπλάσια στελέχη στην παραμεθόριο σε σχέση με την Πολεμική Αεροπορία.
Μήπως κ. ΥΕΘΑ αντί για «δώρο - χαρτζιλίκι» να δίνατε εκείνο το 50% των αποφάσεων του ΣτΕ που το υποσχεθήκατε τουλάχιστον εκατό (100) φορές; 
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου