ΗΠΑ: Συντριβή Apache - Δύο νεκροί

Ελικόπτερο Apache AH-64 συνετρίβη τις πρωινές ώρες στον Κόλπο Γκάλβεστον του Τέξας 25 μίλια νοτιοανατολικά του Χιούστον, στις ΗΠΑ . 
Αξιωματούχοι του στρατού επιβεβαίωσαν οτι δύο στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς των ΗΠΑ, έχασαν την ζωή τους. Τους στρατιώτες εντόπισαν δύτες του Λιμενικού Σώματος ώρες μετά το ατύχημα. Οι αξιωματούχοι δεν ήταν πρόθυμοι να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες, μέχρις ότου διεξαχθεί πλήρης έρευνα για το περιστατικό, γράφει η ιστοσελίδα RT.
"Το μόνο που ξέρω είναι ότι όλοι οι πιλότοι μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι" δήλωσε ο λοχίας Sean Cowher στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το KPRC. "Ήταν απλά μια πτήση ρουτίνας"
Τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης έχουν επιβεβαιώσει ότι ένας από τους στρατιώτες ήταν από το Χιούστον.
http://www.briefingnews.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά