Η ΠΟΕΣ συναντηθηκε με τον ΙερωνυμοΑθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2016


Αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 20 Δεκεμ-βρίου 2016, με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Μακαριώτατο κ. Ιερώνυμο, τον οποίο ενημέρωσε για τους σκοπούς και τους στόχους της Ομοσπονδίας μας.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό και εγκάρδιο κλίμα, τονίστηκε από πλευράς μας η αναγκαιότητα ύπαρξης της Ομοσπονδίας μας και εκφράστηκε και από τις 2 πλευρές η ανάγκη συνέχισης των επαφών μας, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε αρωγός και βοηθός στο έργο που καλείται να επιτελέσει ο φορέας μας προς όφελος όλων των στρατιωτικών και ιδίως των οικογενειών αυτών που χρήζουν μεγαλύτερης βοήθειας.

Για τη συνάντηση αυτή επιδόθηκε στον Αρχιεπίσκοπο αναμνηστική πλακέτα της Ομο-σπονδίας μας, ενώ, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, ο Μακαριότατος ευχήθηκε δια της Ομοσπονδίας υγεία, αγάπη, ταπεινοφροσύνη και υπομονή σε όλους τους στρατιωτι-κούς.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία Ο Πρόεδρος
Τσουκαράκης Ανέστης
Συνταγματάρχης (ΣΔΓ)
6974365800
Ο Γεν. Γραμματέας
Μαστρογιαννάκης Χρίστος
Λοχαγός (ΠΒ)
6931116066
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου