Ο ΠΣΑΕΜΘ για ακόμα μια φορά δείχνει αλληλεγγύη προς τον συνάδελφο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας, οπως κάθε χρόνο,δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και κάνει πράξη την αλληλεγγύη προς τα μέλη του που αντιμετωπίζουν οικ.προβλήματα .Ο σύλλογός μας μερίμνησε ώστε να κάνει δώρο το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι  σε μιά οικογένεια συναδέλφου πολύτεκνου με χαμηλό εισόδημα,αποστέλλοντας δωροεπιταγή αξίας 100 ευρω για αγορές στα Α.Β Βασιλόπουλος της περιοχής κατοικίας της οικογένειας του μέλους μας.
Ο ΠΣΑΕΜΘ ευχεται στην οικογένεια του συναδέλφου μας καθώς και σε όλες τις οικογένειες των Ελλήνων,καλές γιορτές,υγεία,ευτυχία  και δύναμη. 
--
Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου