Αλλαγές στις τοποθετήσεις, μεταθέσεις και τις αποσπάσεις των Στρατιωτικών και στο βάθος…κάλπες;

Τι συμβαίνει στην Μεσογείων και μάλιστα Χριστουγεννιάτικα;
Χτυπάει νέο προεκλογικό καμπανάκι απο το υπουργείο Εθνικής Άμυνας μετά την απόφαση που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ (25/10) και καθορίζονται οι ημέρες εκτός εδρας του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ προσωπικού (επιβαρύνοντας μάλιστα τον κρατικό προυπολογισμό κατα περίπου 930.990 ευρώ);
Αυτή την φορά σε ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε προχτές έρχεται άλλη μια αλλαγή (αυτή δεν αναμένεται βέβαια να κοστίσει όπως γράφει και το ΦΕΚ) που έχει προεκλογικό άρωμα και αφορά στη «Τροποποίηση της Φ.411/253437/Σ.2358/1-7-2013 απόφασης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας «Συμβούλια Μεταθέσεων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων. Εξειδίκευση των Κριτηρίων και λοιπών θεμάτων που αφορούν στις τοποθετήσεις, τις μεταθέσεις και τις αποσπάσεις των Αξιωματικών, Ανθυπασπιστών και Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων (Β’ 1631)».»
Προφανώς η αλλαγή θα είναι προς το καλύτερο και το δικαιότερο. Και αυτό είναι το σωστό.
Αλλά….γιατί δεν έγινε 2χρόνια τώρα; Γιατί γίνεται τώρα;
Τυχαίο;
ΦΕΚ.PNG

https://kostasattias.wordpress.com/
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

1 σχόλια:

  1. Και τα παραρτήματα που είναι? Ούτε στο ΦΕΚ έχουν συμπεριληφθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή