ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ Ε.Α ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΕΜΘ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΜΘΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ
Α.ρ Αποφασης Ειρηνοδικειου Ορεστιάδος  13/2013 (6-12-2013)

E-mail:   psaemth.gr@gmail.com και   Site: www.emth.gr  Αναγεννήσεως 184,Ορεστιάδα,ΤΚ 68200 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2η ΤΗΣ  30  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016


Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι
Ο σύλλογος μας μετά από το κάλεσμα που απεύθυνε στους συναδέλφους και φίλους για ενίσχυση  της οικογένειας του ε.α Ανθστη(ΤΘ) κ.Καλούδη Δημοσθένη πού κάηκε το σπίτι του στην Χίο ,μετά από 4 ημέρες συγκέντρωσε το ποσό των  4.169 ευρώ χάριν στην ανταπόκριση των ε.α και ε.ε συναδέλφων των Ε.Δ και των Σ.Α καθώς και των ιδιωτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.

Επίσεις μετά από απόφαση του Δ.Σ του συλλόγου μας αποφασίστηκε η επιπλέον αποστολή του ποσού των 500 ευρώ από το ταμείο του συλλόγου μας για τόν ιδιο σκοπό.


Σημερα 30η Δεκεμβρίου 2016 εγινε η μεταφορά στο λογαριασμό του συναδέλφου μας των 2 ποσών μέσω τράπεζας Πειραιώς και εμβάσματος από Eurobank αντίστοιχα.





Για μια ακόμα φορά σύλλογός μας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους ε.α και ε.ε του Σ.Ξ, της Π.Α και του Π.Ν  και των Σ.Α όλων των βαθμών και κατηγορίας προέλευσης που επώνυμα και ανώνυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, όλους τους ιδιώτες, τον  κ. Αρχηγό ΓΕΣ  και τον Δκτη της 96 ΑΔΤΕ ,την Ε.Α.Α.Σ και τα τοπικά της παραρτήματα που ενδιαφέρθηκαν από την πρώτη στιγμή καθώς και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε  που προέβαλλαν το κάλεσμά μας.

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά!!!

Ζήτω οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!!!
Ζήτω η Ελλάς!!!

εκ του Δ.Σ


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά