Εντολή έδωσε ο Καμμένος για σύσταση επιτροπής με στόχο την επίλυση προβλημάτων που απασχολούν το χώρο της στρατιωτικής δικαιοσύνης.

Συνάντηση ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με το Προεδρείο της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Στρατιωτικής Δικαιοσύνης
  Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με το Προεδρείο της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Στρατιωτικής Δικαιοσύνης (Στρατιωτικός Δικαστής Α’ Αργύριος Οικονόμου - Πρόεδρος, Στρατιωτικός Δικαστής Β’ Γεώργιος Δουβλέκας - Γραμματέας, Αναθεωρητής Β’ Νικόλαος Ανθούλης - Αντιπρόεδρος, Στρατιωτικός Δικαστής Δ’ Ευαγγελία Γάκη - Ταμίας).

  Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν διαχρονικά το δικαστικό έργο και την υπηρεσιακή κατάσταση των στρατιωτικών δικαστών.

  Αποφασίστηκε να συσταθεί επιτροπή, η οποία θα ασχοληθεί με τη δρομολόγηση των απαιτούμενων ενεργειών για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν το χώρο της στρατιωτικής δικαιοσύνης.
  Share on Google Plus

  About VALIA ABATZI

  Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου