Ζουράρις: «Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει!»

Ζουράρις: «Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει!»

Πάγωσαν όλοι όταν άκουσαν τον υφυπουργό Παιδείας, Κώστα Ζουράρι να λέει στην συνέντευξη Τύπου του υπουργείου ότι «και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει!»

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα αμηχανίας, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα λέγοντας «αυτό που είπε ο υφυπουργός δεν αφορούσε τα ελληνικά νησιά, αλλά τα ελληνικά πράγματα γενικά».
Όμως ο κ Ζουράρις είχε προλάβει να πει:
«Νομίζετε ίσως ότι δεν απειλούμαστε τώρα ως χώρα, μόνο κάποια νησιά μάς ζητάει ο Ερντογάν. Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει. Τα νησιά θα τα ξαναπαίρνουμε πάντοτε. Τη γλώσσα έχει σημασία να μην μας πάρουν».
newsit
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου