Καμμένος: Απόδοση ευθυνών σε όσους διέλυσαν τα Ταμεία

Καμμένος: Απόδοση ευθυνών σε όσους διέλυσαν τα ΤαμείαΤην απόδοση ποινικών ευθυνών σε «εκείνους που διέλυσαν τα Ασφαλιστικά Ταμεία» ζήτησε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Πάνος Καμμένος, τονίζοντας πως «δεν μπορεί να μείνουν ατιμώρητοι».
Πρόταση να θεσπιστεί φόρος επί των τραπεζικών συναλλαγών έως 1,5%, ώστε να εξασφαλιστούν έσοδα για το Ασφαλιστικό σύστημα και να μειωθούν οι εισφορές που προβλέπει το κυβερνητικό σχέδιο για τους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες κατέθεσε από το βήμα της Βουλής ο Π.Καμμένος καλώντας τον Γ.Κατρούγκαλο να την εξετάσει.
Αναφερόμενος στο αγροτικό ζήτησε να διαχωριστούν οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, από ιδιωτικούς υπαλλήλους με αγροτικό εισόδημα και τους επιχειρηματίες αγρότες.
Περνώντας στο μέτωπο των ελευθέρων επαγγελματικών επισήμανε την ανάγκη να βρεθεί τρόπος ελέγχου των εισοδημάτων τους, αναφέροντας ως παράδειγμα ότι το 70% των μηχανικών δηλώνει ως εισόδημα κάτι λιγότερα από 2000 ευρώ.

newsbeast
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά