Τα προβλήματα των Ελλήνων στρατιωτικών γίνονται προβλήματα της Ευρώπης


Σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης παρευρέθηκε ο ταμίας του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας, Σμηναγός Θ. Φούκας, στις Βρυξέλλες Βελγίου.
Η συζήτηση διοργανώθηκε από το το FMMA (Forum of Mediterranean Military Associations), μέλος του οποίου είναι η Ομοσπονδία μας, την 20η Ιανουαρίου 2016. Η Ομοσπονδία μας ενημέρωσε τα λοιπά μέλη του Forum, στρατιωτικές Ενώσεις της Νότιας Ευρώπης, για τα σημαντικότερα προβλήματα που ταλανίζουν τους Έλληνες στρατιωτικούς αυτή την περίοδο, αλλά και τα διαχρονικά, όπως αναδείχτηκαν από τις εν εξελίξει μορφές της Ομοσπονδίας, τί πέτυχε μέχρι σήμερα (η Ομοσπονδία μας) και τί διεκδικεί σε όλα τα επίπεδα (θεσμικά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, μισθολογικά, οικονομικά κλπ).
Η Ομοσπονδία μας θα συνεχίσει να ενημερώνει όλους τους Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς για τους Έλληνες στρατιωτικούς, θέλοντας να τους καταστήσει κοινωνούς των προβλημάτων τους, αναζητώντας τις λύσεις τους μέσα από την εμπειρία των σύγχρονων Ευρωπαϊκών στρατών.

poes.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά