Ετήσιος χορός και κοπή της πίτας (Σύλλογος Κομαντος 74)


Κυριακή 31 Ιανουαρίου ώρα 1 το μεσημέρι Αθήνα θα γίνουν ο ετήσιος χορός και η κοπή της πίτας του Συλλόγου μας, στην κοσμική ταβέρνα, “Λιθαρίτσια,” που βρίσκεται στη λεωφόρο Δημητρίου Γούναρη 42 Άνω Ελληνικό, τηλέφωνα 210-9619193 και τηλ - φαξ 210-9616126. Πενταμελής ορχήστρα θα μας κρατήσει συντροφιά. Μενού   Πρώτο πιάτο     (Ατομικό) κανελόνι,    τυροκροκέτα, κολοκυθοκεφτές, φλογέρα από φύλλο ρυζιού με ανθότυρο και καρότο Σαλάτα   σαλατικά εποχής με σως βινεγκρέτ από ξύδι, κάπαρη και αγγουράκι τουρσί Τζατζίκι, φέτα  Κυρίως  Πιάτο  Επιλογή από  μοσχαράκι στάμνας,  μπριζόλα χοιρινή,    φιλέτοκοτόπουλο μπιφτέκι – χοιρινά μπριζολάκια σως  πόρτο.   Όλα τα ανωτέρω πιάτα θα συνοδεύονται από πατάτα φούρνου, μπρόκολο και καρότο.   Επιδόρπιο Φρούτο εποχής. Ποτά απεριόριστη κατανάλωση σε κρασί «Ζίτσα» λευκό και ροζέ και  αναψυκτικά Τιμή πρόσκλησης είκοσι (20)€. Δώρα για τη λαχειοφόρο μπορείτε να μας στείλετε και από την επαρχία με ΟΣΕ-ΚΤΕΛ-ΕΛΤΑ-κούριερ. Προσκλήσεις-πληροφορίες στα τηλέφωνα των μελών του Δ.Σ.  ή περάστε από τα γραφεία μας. Χωρίς πρόσκληση μην έρθετε στην ταβέρνα. Θα δημιουργηθούν  προβλήματα.

 

Πως θαρθείτε  στην ταβέρνα: α. Από Αθήνα, Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Αμερικανικής βάσης στο Ελληνικό, εκεί υπάρχει και μία υπερυψωμένη δεξαμενή νερού δεξιά μας, στρίβουμε στο φανάρι αριστερά στη λεωφόρο Ιασωνίδου προς το βουνό μέχρι να συναντήσουμε τη λεωφόρο Γούναρη.  β. Από Βούλα Γλυφάδα  κλπ πάμε δεξιά.  γ. Από Αττική οδό, έξοδος Υμηττός, Ηλιούπολη συνέχεια Αργυρούπολη, λεωφόρο Κύπρου, η οποία στο τέλος δεξιά συναντά τη Γούναρη, ή από τη λεωφόρο. Βουλιαγμένης).

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά