Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2016 ΣΑΣΥΔΑ


Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 18:00, στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου ΕΑΑΑ και σε εγκάρδιο κλίμα, πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΣΑΣΥΔΑ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος κ. ΥΕΘΑ & κ. Α/ΓΕΑ Ταξχος (Μ) κος Ιωάν. Παντελείου, η εκπρόσωπος Δκτη 251ΓΝΑ Σμχος (ΥΝ) κα Αγορ. Αγρογιάννη, ο εκπρόσωπος της ΣΥΔ Επγός (ΥΑΔ) κος Νικ. Ορφανός, ο νέος Πρόεδρος της ΕΑΑΑ Απτχος (Ι) ε.α. κος Σπυρ. Καββούρης, ο Πρόεδρος της ΑΝΕΑΕΔ Νχος ΠΝ ε.α. κος Γεώρ. Ροΐδης, ο Πρόεδρος του ΕΣΜΑ Υπτχος (Μ) ε.α. κος Ιωάν. Κούτρας, ο Πρόεδρος του ΣΑ/ΣΑΣΣ Απχος ε.α. κος Ιωάννης Αντωνιάδης, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣ Ανχης (ΣΔΓ) κος Ανέστης Τσουκαράκης, ο Πρόεδρος του ΣΑΙΡ και Διευθύνων Σύμβουλος ΕΑΑΑ Ασμχος (Ρ) ε.α. κος Ιωάννης Κρανιάς, ο εκπρόσωπος του ΣΑΣ Ασχμος (ΤΥΕ) ε.α. κος Κων. Αναγνωστάκης, ο Πρόεδρος του ΣΕΕΝΣΑ Ανθσγός (ΤΣΕ) κος Ηλίας Κολλύρης, η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΙΠΑ κα Ελένη Βαλάρη, ο εκπρόσωπος του ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ Σμρος ΠΝ ε.α. κος Δημ. Σοφιανός, ο Επίτιμος Πρόεδρος ΣΑΣΥΔΑ & διατελέσας Δκτης ΣΥΔ Ταξχος (ΜΕ) ε.α. κος Ευάγ. Μαντής, ο Επίτιμος Πρόεδρος ΣΑΣΥΔΑ Ασμχος (ΥΥΔ) ε.α. κος Κων. Α. Παπαγεωργίου, ο Επίτιμος Αντιπρόεδρος ΣΑΣΥΔΑ Ασμχος (ΥΥΔ) ε.α. κος Θεόδ. Κοτζιάς, ο Νομικός Σύμβουλος ΣΑΣΥΔΑ Υπγος ε.α. κος Σωτ. Στρατογιάννης,  ο Αρχηγός της 1ης σειράς ΣΥΔ Σμχος (ΥΥΔ) ε.α. κος Γεώργιος Καμποσιώρας, ο Αρχηγός της 50ης σειράς Σμίας (ΥΣΛ) κος Αθαν. Θεοδωράκης, η Αρχηγός της 51ης σειράς Σμίας (ΥΤΑ) κα Ελένη Πένου, πλήθος αποφοίτων της ΣΥΔ και φίλων του ΣΑΣΥΔΑ.

Στην έναρξη του χαιρετισμού του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ταξχος (Ο) ε.α. Γεώργιος Ρούσσος, μνημόνευσε τους πέντε "απόντες" αποφοίτους ΣΥΔ, πεσόντες την ώρα του καθήκοντος τηρώντας "ενός λεπτού σιγή".

Στη συνέχεια, τόνισε πως, ο Σύλλογος, όπως και στο συλλαλητήριο της 20ης Νοεμβρίου 2015, θα είναι κοντά στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας και στο Συντονιστικό Όργανο Δράσης, για να προβάλει τα δίκαια αιτήματα των μελών του. Παράλληλα, ο Σύλλογος με παρεμβάσεις του, θα προωθήσει στην Ηγεσία όλα εκείνα τα ζητήματα των εν ενεργεία στελεχών που χρήζουν επίλυσης. Θα παρέμβει προς πάσα κατεύθυνση, για την πλήρη υλοποίηση και εφαρμογή της νομοθετημένης τριετούς φοιτήσεως στη ΣΥΔ, την αναβάθμιση των σπουδών των προερχομένων από τις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές, την ισοτιμία των Πτυχίων με αυτά της ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και κατ' επέκταση τη λήψη μεταπτυχιακών τίτλων.

Ακολούθως, βραβεύθηκαν οι πρωτεύσαντες ανά ειδικότητα απόφοιτοι της 51ης σειράς :

-       Σμηνίας (ΥΤΑ) Πένου Ελένη – Αρχηγός 51ης σειράς, πρωτεύσασα στην Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση και στην ειδικότητα των Ταμειακών.

-       Σμηνίας (ΥΣΛ) Μηνδούρη Αθηνά – πρωτεύσασα στην ειδικότητα των Στρατολόγων.

-       Σμηνίας (ΥΑΔ) Παυλίδης Χρήστος – πρωτεύσας  στη  Στρατιωτική  Εκπαίδευση  και στην ειδικότητα των Αμύνης Αεροδρομίων.

Σειρά είχε, η αναγόρευση του Ασμχου (ΥΥΔ) ε.α. κος Κωνσταντίνου Αθ. Παπαγεωργίου -  πρωτεργάτη της ίδρυσης του συλλόγου, σε Επίτιμο Πρόεδρο ΣΑΣΥΔΑ.

Τέλος, ο πατήρ Γεώργιος της Δνσης Θρησκευτικού του ΓΕΑ, ευλόγησε και έκοψε την πίτα, ενώ το φλουρί έπεσε στον κο Κοκμοτό Παναγιώτη - Επγό (ΥΑΔ) ε.α. - 25ης σειράς ΣΥΔ.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Γεν.Γραμματέας, Σγος (ΥΔΚ) ε.α. κος Ηλίας Ντούβλης.

 

Το Γραφείο Τύπου ΣΑΣΥΔΑ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά