Θα δοθούν και άλλα στρατόπεδα για τους πρόσφυγες

Βίτσας: Η Ελλάδα έχει ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της για το προσφυγικό
«Η Ελλάδα έχει ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της στο θέμα των προσφύγων, περισσότερο από ότι έχουν ανταποκριθεί οι εταίροι στις ανάγκες της Ελλάδας για το θέμα» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός 'Αμυνας Δ. Βίτσας, ενώ εκτίμησε πως «η χώρα δεν μπορεί να μεταβληθεί σε χώρα δεσμοφύλακα».
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε ότι δεν φοβάται έξοδο της χώρας από τη Σένγκεν και απέρριψε την κριτική ότι η χώρα καθυστερεί. Σημείωσε ότι 4 από τις 5 δομές είναι σχεδόν έτοιμες και θα παραδοθούν σε λειτουργία τις επόμενες μέρες, ενώ τόνισε ότι ήδη λειτουργεί στη Λέσβο.
Απαντώντας σε ερώτηση για την κριτική στο υπουργείο 'Αμυνας και στον κ. Καμμένο ότι δεν ανταποκρίνεται πλήρως στα αιτήματα, ανέφερε πως όλα τα εμπλεκόμενα υπουργεία δίνουν μεγάλη μάχη με υπερβάλλοντα ζήλο.
Ειδικότερα, τόνισε ότι το υπουργείο 'Αμυνας έχει δώσει στρατόπεδα και θα δώσει και άλλα, όπως επίσης και συσσίτια για τη διατροφή των μεταναστών και των προσφύγων.

newsbeast
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά