ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ -ΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 

 








ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Στρδο ‘’ΒΙΔΕΛΛΗ’’

Λεωφόρος Δωδώνης 39,

ΤΚ 45221

email:espeep2012@gmail.com

Ιωάννινα, 21 Σεπτ 2020




ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ



Γνωρίζεται ότι αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου συναντήθηκε με τον Βουλευτή της Ελληνικής Λύσης κ Κων/νο Χήτα και με κλιμάκιο του κόμματος που επισκέφτηκε τα Ιωάννινα.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν τα κύρια θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους ειδικά αυτή την περίοδο όπως η απασχόλησή τους στην κατασκευή κέντρων μεταναστών εν μέσω επιφυλακής, η αποζημίωση για νυχτερινή απασχόληση που αν και την προβλέπει ο Νόμος δεν δίνεται ούτε και από την τωρινή κυβέρνηση, όλα τα προβλήματα των συναδέλφων εν μέσω επιφυλακής διαρκείας και πολλά άλλα θέματα , ενώ δόθηκε υπόμνημα της Ένωσης για όλα τα θέματα(Μισθολόγιο-Συντάξεις-Μάχιμη πενταετία- Hμερήσια αποζημίωση-Αμετάθετο με την συμπλήρωση 25 ετίας-ωράριο εργασίας) και πολλά άλλα θέματα. Τέλος κατά την συνάντηση συζητήθηκαν και τοπικά θέματα με κύρια την μοριοδότηση της φρουράς Ιωαννίνων Πωγωνίου που παραμένει στο 1/3 της φρουράς Αθηνών και το 1/6 της φρουράς Καστοριάς , το επίδομα παραμεθορίου και την εμπλοκή συναδέλφων στην Ήπειρο σε υπηρεσίες σε κέντρα μεταναστών.

Η Ένωση ευχαριστεί τον κ Βουλευτή για την συνάντηση και τον διάλογο που ακολούθησε και την υπόσχεσή του άμεσα τα κύρια θέματα των Στρατιωτικών να έρθουν στην Βουλή.

              

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

 

Θεοδώρου Γεώργιος

Ταγματάρχης (ΠΖ)

6937453787

 

 

-Ο-

Γενικός Γραμματέας

 

Στρατσιάνης Παναγιώτης

                     ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ)

6936563126

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά