ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΛΙΟΥΠΗ ΜΕ ΔΣ ΕΣΠΕΕΒ-Μ





 Συνάντηση πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) της ΕΣΠΕΕΒ-Μ αποτελούμενη από τον πρόεδρο Δημήτριο Κοντούρη και το γενικό γραμματέα Δημήτριο Τσιοπρά, με τον Βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ κ. Αθανάσιο Λιούπη στο πολιτικό του γραφείο.

 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν δυο θέματα που το τελευταίο διάστημα απασχόλησαν την Πρωτοβάθμια Ένωση του Βόλου, τα οποία ο Βουλευτής προώθησε με αναφορές προς τη Βουλή των Ελλήνων ζητώντας επίλυση.

 

Πιο συγκεκριμένα συζητήθηκε η ενεργοποίηση των Ιατρείων της 32η Ταξιαρχίας  Πεζοναυτών και η τοποθέτηση σε αυτά δυο οπλιτών Ιατρών, ενώ τονίστηκε η αναγκαιότητα  τοποθέτησης  Μόνιμων Στρατιωτικών Ιατρών στο άμεσο μέλλον.

 

Όσον αφορά στο θέμα των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ) της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), ο βουλευτής μας ενημέρωσε ότι περιμένει την έγγραφη επίσημη απάντηση των συναρμόδιων Υπουργείων. Μαζί μας ήταν και το μέλος μας  κ. Μιχάλης Παπαδάκης, ο ίδιος Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας, με τη συνδρομή του οποίου  αναλύσαμε διεξοδικά το θέμα.

 

Επιπρόσθετα, η αντιπροσωπεία του ΔΣ ενημέρωσε τον κ. Λιούπη ότι το επόμενο διάστημα θα ασχοληθεί με προβλήματα προσωπικού (βαθμολογικά, μισθολογικά, συνταξιοδοτικά κτλ), στην επίλυση των οποίων του ζητήθηκε να συνδράμει, προωθώντας τα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

 

Ο κ. Λιούπης από την μεριά του, τόνισε ότι αναγνωρίζει την μεγάλη πρόσφορα των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και ότι είναι πρόθυμος να συνεχιστεί η συνεργασία με την Ένωσή μας, προκειμένου να βοηθήσει με κάθε τρόπο, να επιλυθούν πάσης φύσεως προβλήματα που αφορούν το Στρατιωτικό Προσωπικό.

 

                                  

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 


    Ο

O

Πρόεδρος

Γεν. Γραμματέας

Κοντούρης Δημήτριος

Τσιοπράς Δημητριος

 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά