Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Δ. - Η δικαιοσύνη μίλησε, η Ένωση δεν μπορεί να διαλυθεί - απορρίφθηκε η αίτηση της ΕΣΠΕΑΜΘ






Με την υπ΄ αριθμ. 31/2020 απόφασή του το Μονομελές Πρωτοδικείο Δράμας απέρριψε την αίτηση που κατέθεσε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης σε βάρος της Ένωσής μας, της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Δράμας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Δ.), ζητώντας τη διάλυσή της, κηρύσσοντας απαράδεκτη την αιτηθείσα ανακοπή.

Η Ένωσή μας εκφράζει την ικανοποίησή της και καλεί κάθε μία συναδέλφισσα και κάθε έναν συνάδελφο, που υπηρετεί σε Μονάδες που εδρεύουν εντός των γεωγραφικών ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, να εγγραφεί στην Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Δ., αποστέλλοντας ηλεκτρονική εγγραφή, για να δυναμώσει η διεκδικητική δυναμική της, ώστε μαζί με την Π.Ο.Ε.Σ. να κερδίσουμε όλες και όλοι μας όσο το δυνατόν περισσότερα.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

  1. Ο συνδικαλισμός έγινε για τι;
    Για την εκπροσώπηση όλων των συναδέλφων.
    Η κόντρες μεταξύ ΠΟΕΣ και ΠΟΜΕΝΣ μόνο διχόνοια και διάλυση φέρνουν.
    Κρίμα ο πόλεμος μεταξύ Ελλήνων στρατιωτικών που ανήκουν σε διαφορετικές κοντινές ενώσεις και σε διαφορετικές ομοσπονδίες.
    Παρακαλώ καθηστε στο τραπέζι του διαλόγου οι δύο ομοσπονδίες και φτιάξτε μια υγιές και κοινή ομοσπονδία.
    Γελάει ο κόσμος με τα χάλια μας και οι συνάδελφοι δηλώνουν απογοήτευση.
    Λύση εδώ και τώρα και όχι τα χρήματα των συνδρομών μας να πηγαίνουν για αγωγές.
    Έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά