ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΣΠΕΕΒ-Μ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2ου ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ

 






ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) της Ένωσης Στρατιωτικών Βόλου – Μαγνησίας (ΕΣΠΕΕΒ-Μ) και προσωπικά ο Πρόεδρος της Δημήτρης Κοντουρης, ευχαριστεί θερμά την Εταιρία «ΣΗΛΜΑΝ Α.Ε» που εδρεύει στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή Βόλου, για την αποδοχή του αιτήματος μας και την διάθεση στην Ένωση μας ενός εξωτερικού απινιδωτή.


Η κίνησή σας αυτή, είναι βαρύνουσας σημασία για μας,  καθόσον είναι μια δωρεά που θα σώσει εάν χρειαστεί, τη ζωή ενός συναδέλφου μας.

 

Παράλληλα νιώθουμε  χαρά και ικανοποίηση που στην επιστολή που μας αποστείλατε, δείχνετε έντονο ενδιαφέρον για το προσωπικό των ΕΔ, αναγνωρίζοντας την προσφορά του.

 

Με τις σκέψεις αυτές θέλουμε  δημόσια να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες.

 

 

 

                                   Με εκτίμηση το ΔΣ της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Β-Μ.

Πιπικάκης  Ανέστης, Συμεών Αθανασίαδης, Καρτσάνα Μαρία, Κόμναρης Χρήστος Κακκάβας Ελευθέριος.

 

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 


    Ο

O

Πρόεδρος

Γεν. Γραμματέας

Κοντούρης Δημήτριος

Τσιοπράς Δημητριος


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά