Έκτακτη οικονομική ενίσχυση στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων

 



Έκτακτη οικονομική ενίσχυση στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων αποφάσισε να χορηγήσει το Υπουργείο Άμυνας.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο, κατόπιν πρωτοβουλίας της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και σύμφωνα με την εισήγηση της Στρατιωτικής Ηγεσίας, εγκρίθηκε έκτακτο κονδύλι ύψους 15.000.000 ευρώ, για την οικονομική ενίσχυση του   προσωπικού των  Ενόπλων Δυνάμεων.

Τα παραπάνω ποσά – όπως σημειώνεται – είναι επιπρόσθετα της καταβληθείσας αποζημίωσης λόγω ανάκλησης των θερινών αδειών του προσωπικού προκειμένου να ανταποκριθούν στις έκτακτες συνθήκες του τελευταίου τριμήνου.

in.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

  1. Διαβάζουμε 1Ο Οκτωβρίου σε διάφορα site ότι π.χ η αεροπορία θα πάρει 10 ημέρες μόνο οι πτέρυγες μάχης.
    Θα μπορούσε να δοθεί 6 ημέρες και 3 με 4 ημέρες στο λοιπό προσωπικό για το αίσθημα της ανισότητας και της πικρίας για τα στελέχη τα οποία δεν πήραν καθόλου καλοκαιρινή άδεια και φυσικά δεν μετακινήθηκαν ούτε και οι οικογένειες τους.
    Υπήρχαν και στελέχη που παρόλο πήραν άδεια και τους έγινε ανάκληση δεν αποζημιώθηκαν διότι στο σύστημα δεν έβαλαν ότι θα απομακρυνθούν από την περιοχή τους και μιλώ φυσικά για άτομα που έβαλαν τουλάχιστον δύο εβδομάδες συνεχιζόμενες μαζί με Σαββατοκύριακο νομίζω είναι εύλογο ότι κάπου αλλού πήγαν και επέστρεψαν αλλά τα προσωπικά των μονάδων αναγνωρίζουν μόνο την περίπτωση να είναι περασμένων στο ηλεκτρονικό σύστημα.
    Επομένως παράκληση για την αποκατάσταση του αισθήματος δικαίου και να πάρουν αποζημίωση εκτός έδρας και όλα τα υπόλοιπα στελέχη τών ενόπλων δυνάμεων.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά