Ταξίαρχος εα Ιωάννης Αλεξέας: Ναι στην εξωστρέφεια της ΕΑΑΣ | Δείτε την συνέντευξη για την υποψηφιότητα του (βίντεο)



 Ο Υποψήφιος για το ΔΣ της ΕΑΑΣ Ταξίαρχος εα Αλεξέας Ιωάννης απαντά σε όλα τα ερωτήματα της δημοσιογράφου Βάλιας Αμπατζή για την υποψηφιότητα του στις εκλογές της 23ης Φεβρουαρίου 2020.

Συγκεκριμένα μας λέει γιατί κατεβαίνει με τον Σταύρο Κουτρή , το ρόλο που θα ήθελε να ασχοληθεί σε πιθανή του εκλογή που είναι η εξωστρέφεια της ΕΑΑΣ, πολιτιστικών θεμάτων κλπ

¨Προτρέπουμε το συνάδελφο να συμμετέχει πριν και μετά τις εκλογές , ¨

Όσον αφορά κάτι που λείπει από το νυν ΔΣ και θα ήθελε να προστεθεί στο νέο μας απάντησε ότι κάνουμε κοινή προσπάθεια στις υποδομές της ΕΑΑΣ αλλά θα πρέπει να σταθεί και στην εξωστρέφεια ακόμα και να είναι η ΕΑΑΣ μπροστάρης στα εθνικά θέματα.

¨Ζητάω την ψήφο ομαδικά γιατί μαζί θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα¨

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

  1. Δείξτε ενδιαφέρον και για στελέχη που δεν προέρχονται από στρατιωτικές σχολές αλλά δεν παύουν να είναι αξιωματικοί μιας και στην αποστρατεία τους είναι υποχρεωμένοι να εγγραφούν και να έχουν και ταυτότητα της κάθε Ένωσης αναλόγως σε ποιο σώμα ανήκουν.
    Έτσι για την αποκατάσταση της τάξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά