Καμία ενημέρωση για το θέμα με την Τράπεζα Πειραιώς- Μπερδεμένοι οι στρατιωτικοί
Οι στρατιωτικοί βρίσκονται σε αναστάτωση με το θέμα που έχει προκυψει και τις πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς μιας και από ότι λένε οι πληροφορίες έχει σταματήσει η σύμβαση με το ΥΠΕΘΑ.

Από δω και πέρα όποιος πάει για κάρτα μπαίνουν άλλοι όροι και όσοι είχαν κάρτες καλούνται από την Τράπεζα να ενημερωθούν εκ νέου  μιας και τα προνόμια που είχαν δεν ισχύουν.

Το ΥΠΕΘΑ δεν έχει βγάλει ακόμα κάποια ανακοίνωση.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα . Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Μέλος UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή¨

1 σχόλια:

  1. Έχω κάρτα και δεν με έχουν καλέσει για ενημέρωση
    Επίσης απολαμβάνω ακόμη όλα τα προνόμια.
    Μήπως να πάω στην τράπεζα να τους το πω να αρχίζουν να γελάνε.
    Παιδιά ψυχραιμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή