Βασίλης Ροζής: Δεν παίρνω μισθό ως Πρόεδρος ΕΑΑΣ


Αναρτηση νυν Προεδρου και Υποψηφίου με την ΕΑΑΣ Βασιλείου Ροζή στο fb: 


ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ ή ΛΑΣΠΗ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΣΗ;
Περατωθείσης της περιοδείας μου στην περιφέρεια, για να συνομιλήσω με τους εν αποστρατεία συναδέλφους των Παραρτημάτων της ΕΑΑΣ, εν όψει των εκλογών της ΕΑΑΣ της 23ης Φεβρουαρίου 2020, έγινα κοινωνός ψιθύρων που διαδίδονται από καλοθελητές, σχετικά με τα παρακάτω:
1. Ότι ως πρόεδρος της ΕΑΑΣ λαμβάνω μισθό!! Αυτό μόνο ως αστείο μπορεί να εκληφθεί καθόσον η θέση του Προέδρου, Αντιπροέδρου και μελών ΔΣ της ΕΑΑΣ είναι θέσεις χωρίς μισθό, διότι έτσι προβλέπει ο σχετικός νόμος. Και αυτό μπορούν να το διαβεβαιώσουν όχι μόνον τα διατελέσαντα μέλη των ΔΣ αλλά και οι πρώην πρόεδροι.
2. Ότι βόλεψα με διορισμό την κόρη μου σε δημόσια υπηρεσία. Αυτή η κακοήθεια είναι άνευ προηγουμένου αφού ακόμη η κόρη μου σπουδάζει στο πανεπιστήμιο και είναι απολύτως ψευδές ο διορισμός της σε οποιαδήποτε υπηρεσία.
3. Ότι πρότεινα ως πρόεδρος του ΜΤΣ να τοποθετείται ο εκάστοτε πρόεδρος της ΕΑΑΣ για να πάρω εγώ τη θέση και να έχω αποδοχές. Πρόκειται περί εσκεμμένης διαστρέβλωσης της αλήθειας. Πράγματι πρότεινα όπως στο ΜΤΣ τοποθετείται ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ ο εκάστοτε Πρόεδρος της ΕΑΑΣ, ώστε να μην υπόκειται σε εξαρτήσεις από αυτούς που τον διορίζουν αλλά να είναι ανεξάρτητος λόγω του ότι θα είναι αιρετός και εκλεγμένος από τα μέλη της ΕΑΑΣ. Η πρόταση μου αυτή υπάρχει στο σχετικό πρακτικό του ΔΣ/ΜΤΣ (πρακτικό 9-1-2020) στη διάθεση όποιου το επιθυμεί. Αντί της προτάσεως που έκανα, όχι μόνο θα συνεχίζει να τοποθετείται ο πρόεδρος του ΜΤΣ από την κυβέρνηση, αλλά αυξάνουν και τον μισθό του από 1650 ευρώ σε 4200 ευρώ , το οποίο θεώρησα πρόκληση και ζήτησα να απορριφθεί !!!(πρακτικό 9-1-2020)τη στιγμή μάλιστα που το ταμείο δεν ήταν σε θέση να δώσει το έκτακτο μέρισμα στα μέλη του.
4. Ότι κατηγορώ τον συνυποψήφιό μου για διάφορα θέματα Ουδέποτε κατηγόρησα κάποιον. Αντιθέτως έχω δημοσίως τοποθετηθεί για διάφορα ζητήματα για τα οποία δεν έχει δοθεί σαφής και συγκεκριμένη απάντηση από την άλλη πλευρά.
5. Ότι υποστηρίζω και υποστηρίζομαι από άλλους υποψηφίους για το ΔΣ Αυτό είναι απολύτως θεμιτό και φυσικό, διότι με αρκετούς μας συνδέουν κοινοί αγώνες, εδώ και 10 χρόνια και μοιραζόμαστε τις ίδιες αντιλήψεις για τον διεκδικητικό ρόλο της ΕΑΑΣ. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα παραχωρήσουμε τον ρόλο της ΕΑΑΣ σε νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου και που θα συμφωνήσουμε με ομάδα συναδέλφων που επιθυμεί να θέσει την ΕΑΑΣ υπό την ΠΟΣ. Ούτε προσωπικά κατέβασα στις εκλογές κάποια παράταξη. Αυτή η τακτική, του να παρουσιάζονται κάποιοι και να περιοδεύουν ως παράταξη, μόνον κακό μπορεί να κάνει στο επόμενο ΔΣ, όποια και να είναι η σύνθεσή του!!! Όποιος δημιουργεί παραταξιακές λογικές, δηλαδή αυτό που αποκαλούμε κλίκες, μάλλον υποτιμά την κρίση των συναδέλφων ψηφοφόρων.
Θα μπορούσα πολλούς ακόμη …ψιθύρους να σας κοινοποιήσω, αλλά θεωρώ ότι όλοι μας έχουμε και νου και κρίση, αλλά κυρίως γνωριζόμαστε καλά και έχουμε άποψη για το καθένα μας, Τα συμπεράσματα δικά σας.
Στις 23 Φεβ. 2020 δίνουμε την απάντηση.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά