Π.Ο.Ε.Σ. προς ΓΕΣ - Σύγχυση με τους κωδικούς μισθοδοσίας

Π.Ο.Ε.Σ. προς ΓΕΣ - Σύγχυση με τους κωδικούς μισθοδοσίας
ΘΕΜΑ Οικονομικά Θέματα
ΣΧΕΤ : Υπ΄ αριθμ. πρωτ. 400/17.2.2020 έγγραφο Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.

1. Σας αποστέλλουμε, συνημμένως, το σχετικό έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.) με το οποίο γνωστοποιείται ότι σε πληρωμές στελεχών, μέσω του τραπεζικού συστήματος, δεν περιγράφονται αναλυτικώς τα ποσά που πιστώνονται στους λογαριασμούς τους, παρά μόνο ένας γενικός κωδικός με τα στοιχεία «Β/Ο 11 ΓΕΣ (Δ) ΜΙΣΘΟΣ», με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύγχυση στα στελέχη περί του τι ακριβώς είναι αυτά τα ποσά και αδυναμία παρακολουθήσεως οφειλομένων εκ του δημοσίου ποσών.
2. Παρακαλούμε για την παρέμβασή σας και σύνταξη οδηγιών/κατευθύνσεων προς τους αρμόδιους φορείς ώστε να αναγράφεται εφεξής δίπλα από κάθε ποσό και η ακριβής αιτιολογία καταβολής του υπόψη ποσού και όχι ο γενικός και αόριστος ως άνω κωδικός.    
.......................
ΘΕΜΑ : Μη Αιτιολογίας Περιγραφής Πληρωμών μέσω Τραπέζης
1. Μετά από πλήθος παραπόνων από μέλη της Ένωσής μας, παρατηρείται ότι δεν υπάρχει περιγραφή στις πληρωμές Φύλλων Πορείας και Υγειονομικών Δαπανών, παρά μόνο ο κωδικός περιγραφής <<Β/Ο 11 ΓΕΣ(Δ) ΜΙΣΘΌΣ>>.
2. Το παραπάνω θέμα δημιουργεί ερωτήματα στο σύνολο των συναδέλφων ως προς τον έλεγχο στο ποια πληρωμή καταβλήθηκε και ποια δαπάνη ή φύλλο πορείας εκκρεμεί.
3. Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας για την ανάδειξη του θέματος, ώστε να αποφεύγεται η επιφόρτιση με τηλεφωνική επικοινωνία, στο ήδη επιφορτισμένο εργασιακό των συναδέλφων στα Κεντρικά Ταμεία Στρατού και να ενημερώνεται σωστά το προσωπικό, μέσω του τραπεζικού συστήματος εφαρμογών των Τραπεζών.
Επισυναπτόμενα αρχεία

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά