Ο Υποστράτηγος ε.α. Αριστομένης Αθ. Κράγκαρης Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΕΑΑΣ και Υποψήφιος Αντιπρόεδρος στην ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗΤο διάστημα 7 με 10 Φεβ 2020 ο κ. Αριστομένης Αθ. Κράγκαρης, Αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ και Υποψήφιος Αντιπρόεδρος στις εκλογές της 23ης Φεβ 2020 βρέθηκε στην ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗ επισκεπτόμενος τα Πα-ραρτήματα της Ε.Α.Α.Σ στα Χανιά, στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο. Έτυχε θερμής υποδοχής από τους συναδέλφους οι οποίοι προσδοκούν την επί-σκεψη εκλεγμένων αντιπροσώπων της Ε.Α.Α.Σ στο νησί τους. Παρευρέθηκε σε εκδηλώσεις κοπής Βασιλόπιτας, βράβευσης αριστούχων μαθητών και στις ετήσιες χοροεσπερίδες των Παραρτημάτων Χανίων και του Ηρακλείου αντί-στοιχα. Συζήτησε με τους συναδέλφους διάφορα θέματα που απασχολούν τους αποστράτους και έγινε αποδέκτης σημαντικών προτάσεων – παρα-τηρήσεων. 

Αναφερόμενος στις εκλογές παρότρυνε τους συναδέλφους να κινητοποιήσουν όλους τους συναδέλφους να πάνε να ψηφίσουν. Συγκε-κριμένα ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικό νικητής στις εκλογές της 23ης Φεβ 2020 να αναδειχθεί η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, γιατί η δύναμη της ΕΑΑΣ είναι η φωνή των μελών της!!! Τέλος παρουσίασε την υποψηφιότητα του και ενημέρωσε τους συνάδελφους ότι οι θέσεις του ταυτίζονται με τις θέσεις του υποψηφίου Προέδρου κ. Σταύρου Κουτρή, τυγχάνοντας της ευρείας αποδοχής και της στήριξης των συναδέλφων στην μεγαλόνησο.


Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα . Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Μέλος UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή¨

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου