Ο στρατιωτικός γιατρός Θωμάς Λούκας για κορωνοϊό: «Δεν υπάρχει λόγος πανικού»

Θωμάς Λούκας για κορωνοϊό: «Δεν υπάρχει λόγος πανικού» (audio)

Στο στούντιο του FM 100 και την εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου Θωμάς Λούκας προκειμένου να δώσει απαντήσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση του κορωνοϊού, με αφορμή και τη χθεσινή συνάντηση φορέων με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Βρουλή Παντελή.
«Δεν υπάρχει λόγος πανικού και ανησυχίας», τόνισε ο κ. Λούκας εξηγώντας πως στη Λήμνο είναι δύσκολο να φτάσει κάποιο ύποπτο κρούσμα δεδομένου του μικρού πληθυσμού του νησιού. «Το να νοσήσει κάποιος από τον κορωνοϊό είναι σαν να νοσεί από τον ιό της γρίπης όσον αφορά στα συμπτώματα», είπε σημειώνοντας πως η θνησιμότητα από τον νέο ιό «δεν διαφέρει και τόσο από τον απλό ιό της γρίπης».
Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου υπογράμμισε ότι προσοχή πρέπει επιδείξουν οι ευπαθείς ομάδες ενώ σε ό,τι αφορά τον γενικό πληθυσμό, αρκεί να τηρεί τα μέτρα υγιεινής.
Στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα μπορείτε να ακούσετε όλα όσα είπε για το θέμα ο κ. Λούκας, καθώς και τις οδηγίες πρόληψης του κορωνοϊού.
 limnosfm100

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά