ΜΗΝΥΜΑ από Χίο στην Άγκυρα: Είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την Πατρίδα









Την υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα στην οποία βρίσκεται η 96 ΑΔΤΕ επισήμαναν κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής ο νυν και ο απερχόμενος διοικητής της, παρουσία του Αρχηγού της ΑΣΔΕΝ Υποστράτηγου Νικόλαου Μανωλάκου.


Η τελετή παράδοσης παραλαβής της 96 ΑΔΤΕ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης με τον απερχόμενο Ταξίαρχο Δημόκριτο Κωνσταντάκο να παραδίδει την Ταξιαρχία στον συμμαθητή του Παναγιώτη Κιμουρτζή.




Ο νέος Ταξίαρχος στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα σε γνωστούς αποδέκτες είπε ότι «στόχος μας δεν είναι να διεξάγουμε πόλεμο, είμαστε εξάλλου φιλειρηνικός λαός, αν όμως απειληθούμε είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την Πατρίδα».
«Συνεργάστηκα άψογα με όλους στη Χίο και είμαι χαρούμενος που παραδίδω την Διοίκηση της Ταξιαρχίας σε φίλο και συμμαθητή» ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντάκος.

Μετά το πέρας της τελετής πραγματοποιήθηκε παρέλαση στρατιωτικών τμημάτων.
Στην τελετή παρέστησαν όλοι οι εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας καθώς και των σωμάτων ασφαλείας ενώ ο μητροπολίτης Χίου Ψαρών & Οινουσσών κ. Μάρκος, ευλόγησε και τους δυο Ταξίαρχους.
http://www.amanivoice-chios.gr/2018/03/μηνυμα-από-χίο-στην-άγκυρα-είμαστε-έτο/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά