Τουρκικά ΜΜΕ: Βρέθηκαν στρατιωτικά σχεδιαγράμματα στο κινητό ενός εκ των δύο Ελλήνων

© Παρέχεται από: capital.gr
Το παιχνίδι της προπαγάνδας  συνεχίζουν να παίζουν οι Τούρκοι σχετικά με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Ανδιανούπολή. 
Όπως αναφέρει το hellasjournal.com του δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου, τουρκικές εφημερίδες  δημοσίευσαν πληροφορίες  και υποστηρίζουν ότι οι αρχές  βρήκαν στρατιωτικό σχεδιάγραμμα  στην εξωτερική μνήμη του κινητού τηλεφώνου των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. 
Δεν είναι  τυχαίο ότι  πληροφορίες αυτές έρχονται λίγες ώρες πριν από την αναμενόμενη ισχυρή καταδίκη των Ευρωπαίων ηγετών για τις τουρκικές προκλήσεις και  είναι φανερό ότι αποσκοπεί νά θολώσει τα νερά όπως λένε πολιτικοί παρατηρητές. 
Μάλιστα η εφημερίδα Χουριέτ που μετέδωσε την πληροφορία σχολιάζει ότι πρόκειται για εξέλιξη κεραυνό και αναφέρει ότι μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος μόνο σε ένα μέρος του ψηφιακού υλικού. 
Οι έρευνες συνεχίζονται για ολόκληρο το ψηφιακό υλικό. Οι δύο στρατιωτικοί είχαν δύο κινητά τηλέφωνα και ένα κρυπτογραφικό τηλέφωνο, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.
msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά