Κόνιτσα: Ζωντανό το σκυλάκι που βασάνισαν στρατιώτες – Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

Κόνιτσα: Ζωντανό το σκυλάκι που βασάνισαν στρατιώτες – Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες | Newsit.gr

Συγκεκριμένα, η Φιλοζωική Κόνιτσας αναφέρει πως επικοινώνησε με τον αρχιφύλακα του φυλακίου στο χωριό Πληκάτι, ο οποίος ενημέρωσε ότι το σκυλάκι ζει αλλά είναι πολύ φοβικό. Οι στρατιώτες που υπηρετούν στην περιοχή του ταΐζουν αλλά φέρεται να δυσκολεύονται να το πλησιάσουν.
Η Φιλοζωική ανακοίνωσε πως κλιμάκιο θα επισκεφτεί το χωριό ώστε να επιβεβαιωθεί πως πρόκειται για το σκυλάκι που βασανίζεται στο βίντεο και να το βοηθήσει.
Την πληροφορία ότι το σκυλί ζει μετέδωσε και ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων. Ωστόσο σύμφωνα με τον Σύλλογο το σκυλί φροντίζει ηλικιωμένος κάτοικος της περιοχής.

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

Παράλληλα, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχημάτισε δικογραφία σχετικά με το βίντεο, το οποίο που κυκλοφόρησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου φαίνονται οι δύο οπλίτες κι ένας τρίτος συνάδελφός τους κινηματογραφεί την κτηνωδία.
Οι τρεις φερόμενοι ως δράστες φαίνεται να έχουν απολυθεί σήμερα και να είναι πλέον πολίτες, ενώ το περιστατικό έχει γίνει πριν 4 περίπου μήνες.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού διεξάγει έρευνα ενώ οι πρώην στρατιώτες έχουν ήδη ταυτοποιηθεί.
newsit

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου