ΠΟΜΕΝΣ: Αποκλειστική Εκπρόσωπος εν Ενεργεία Στρατιωτικών

   


 Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, ενημερώνει τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις και τους εν ενεργεία στρατιωτικούς ότι σήμερα, 26.3.2018, το εργοδοτικό σωματείο ΠΟΕΣ ανέβαλε τη συζήτηση της αίτησης που το ίδιο είχε καταθέσει σε μια προσπάθεια να ανασταλεί η απόφαση 254/2018 του Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία δικαίωσε πλήρως τις θέσεις της Ομοσπονδίας μας.
     Το Δικαστήριο, κατά τη σημερινή συζήτηση, απέρριψε το αίτημα να χορηγηθεί προσωρινή διαταγή υπέρ της ΠΟΕΣ, καθόσον δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς της ότι υπάρχει κάποιος λόγος προκειμένου να συνεχίσει να υφίσταται. Ως εκ τούτου, και αφού εξαντλήθηκαν και τα τελευταία μέσα που διατηρούσαν την ΠΟΕΣ "στη ζωή" έστω προσωρινά, το σωματείο αυτό έχει εξαφανιστεί πλήρως από το νομικό κόσμο και έχει παύσει, νομικά και πραγματικά, να υφίσταται. 
     Καλούμε την Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία να σεβαστούν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και να προβούν στις δέουσες ενέργειες, ώστε να λειτουργήσει απρόσκοπτα η αποκλειστική θεσμική εκπρόσωπος των εν ενεργεία στρατιωτικών - η ΠΟΜΕΝΣ.
     Η Ομοσπονδία μας, με μοναδικό γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των εν ενεργεία στρατιωτικών, συνεχίζει το έργο και τον αγώνα της, ο οποίος καθημερινά δυναμώνει. 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Επγός (ΥΔΚ) Λγος (ΠΖ)

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου